Bygg og Anlegg as
En servicebedrift for byggherre, konsulenter, entreprenører og sluttbrukere
Hovedside * Offentlig * Bedrift * Industri * Hus * Hage * Hjem * Kontakt

 

HUS - HJEM - HAGE  

 

 

I våre hjem tilbringer vi som regel mesteparten av vår fritid og vår bolig, uteplasser og hager er gjenstand for løpende forandringer, oppgradering og vedlikehold. Vi i Bygg og Anlegg utfører en rekke tiltak på disse områder.


Vi snekrer, maler og vasker så vel inne som utvendig. Etterisolering, flis, gulv eller tapetarbeider blir utført raskt og effektivt med nøyaktighet og grunnleggende forberedelser.


Vi leverer og legger skifer, kant- og belegningsstein eller annet ønskelig på så vel gårdsplasser som gangstier, terrasser og veier. Betongarbeider, reparasjon og vedlikehold av murer og trapper blir utført fagmessig og nøyaktig med valg av riktige produkter som er spesialprodusert til formålet.  


Vi oppgraderer hager, planter og tar periodisk vedlikehold, ”styler” hager ved salg eller begivenheter. Feller, beskjærer og trimmer  busker og trær. Kjører bort avfall og gjødsler og sår. Ferdigplen, planter og busker leverer vi fra ledende produsenter i Lier. 


Bygg og Anlegg tilstreber å utføre sine prosjekter raskt og effektivt, til fast pris og avtalt tid. Det fokuseres på kvalitet, helse - miljø og sikkerhet. Vi har en rekke godkjenninger og har forsikret våre anlegg i følge Norsk Standard for opptil 10 mill. Nkr. Lovpålagt yrkesskadeforsikring for våre ansatte er en selvfølge.

Arbeidet utføres iht Lov om håndverkertjenester og partene skriver kontrakt før arbeidsoppstart. 

Vi har gode referanser på en rekke prosjekter. Ta kontakt for referanser!

Ta kontakt for befaring, forslag og tilbud på utførelse av prosjekter.

 Til toppen